Hjertelig velkommen hos Ypsomed.

  • home
  • Produkter og tjenesteydelser

Vores produkter

Ypsomed har stadfæstet sig som den førende udbyder af mærkevarer, co-branding og OEM-produkter inden for detailsalg og business to business-sektoren. Ypsomed er ligeledes meget involveret, når det drejer sig om fremskidt inden for patientbehandlingen.

Injektionssystemer

Ypsomed Delivery Systems (YDS) er paraplymærket inden for området injektionssystemer til pharmaceutiske og bioteknologiske virksomheder (B2B-handel).

Ypsomed Delivery Systems

Ypsomed har i over 30 år kunnet tilbyde erfaringsudveksling, modulopbyggede og gennemprøvede platformteknologier samt fleksible produktionskoncepter til pharmaceutiske kunder, idet Ypsomed har egne infrastrukturer og landespecifikke emballager og logistik.

Til Ypsomed Delivery Systems webside (på engelsk)

Diabetesforsyning

Under det globale mærke mylife Diabetescare byder Ypsomed på innovative produkter og tjenesteydelser til mennesker med diabetes mellitus.

mylife Diabetescare

Produktsortimentet omfatter nåle til pen og sikkerhedspen, systemer til måling af blodsukker samt vores egenudviklede insulinpumpe mylife YpsoPump med ikonbaseret berøringsskærm og verdens første slangeløse Patch-pumpe mylife OmniPod.

Besøg www.mylife-diabetescare.dk for yderligere informationer.